“THE LIFE AWARDS” nominacija za 2020

Potujoča razstava »Življenje z medvedi« po koncu projekta
Razstava »Življenje z medvedi« je nastala kot rezultat mednarodnega fotografskega natečaja »Finding Bearings«. Natečaj na temo varstva in uspešnega sobivanja z rjavim medvedom je potekal med marcem in aprilom 2017. Strokovna komisija se je odločala med 86 fotografijami 34-ih avtorjev iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Italije, Poljske in Romunije. Strokovna komisija je pripravila izbor najboljših del, ki so bila predstavljena na razstavi »Življenje z medvedi«.

Potujoča fotografska razstava je bila med trajanjem projekta razstavljena na veliko lokacijah po Sloveniji in na Hrvaškem. Po koncu projekta in po koncu potovanja razstave smo fotografije v večjem delu podarili različnim organizacijam in inštitucijam, ki so fotografije razstavile na ogled v svojih javnih prostorih.

Na Hrvaškem pa si lahko razstavo še vedno ogledate v ZOO Zagreb, saj so razstavo poustvarili na odpornem materialu, zato je tam na ogled na prostem za stalno.

Vljudno vabljeni!

13 srpnja, 2020 | E.1 Javna svijest, Komunikacijska kampanja, Stavovi javnosti

Morda vas zanimajo tudi ...

Započelo je glasovanje za nagradu LIFE Citizens ‘Prize 2020

Potem ko je bil junija letos LIFE DINALP BEAR nominiran za nagrado Evropske komisije “LIFE AWARDS 2020”, sedaj z veseljem najavljamo, da se je za[...]

“THE LIFE AWARDS” nominacija za 2020

Potujoča razstava »Življenje z medvedi« po koncu projekta Razstava »Življenje z medvedi« je nastala kot rezultat mednarodnega fotografskega na[...]