Započelo je glasovanje za nagradu LIFE Citizens ‘Prize 2020

Potem ko je bil junija letos LIFE DINALP BEAR nominiran za nagrado Evropske komisije “LIFE AWARDS 2020”, sedaj z veseljem najavljamo, da se je začelo tudi glasovanje za Nagrado javnosti LIFE Citizens’ Prize 2020.

S tem glasovanjem, ki je organizirano s strani Evropske Komisije, lahko javnost glasuje za najboljši projekt izmed finalistov v kategorijah ohranjanje narave, podnebne akcije in okolje. Tako bo javnost izbrala zmagovalca v kategoriji »Nagrada javnosti« v sklopu LIFE Awards 2020.

Obdobje glasovanja bo potekalo do 21. oktobra 2020 preko spletne strani lifeawards.eu. Za projekt glasujete tako, da med procesom glasovanja potrdite svoj glas s klikom na povezavo, ki jo prejmete na svoj e-naslov. Glasujete lahko samo enkrat.

Zmagovalca bodo razglasili na slovesni podelitvi nagrad v Bruslju (LIFE Awards 2020 Ceremony) med EU Zelenim tednom 2020, ki je največji evropski dogodek s področja okolja.

Vabimo vas, da glasujete za LIFE DINALP BEAR. Skupaj pokažimo, da lahko med drugim s primeri dobrih praks ukrepov za varovanje, odgovornim eko-turizmom in participativnimi procesi v lokalnem okolju skupaj naredimo ogromne korake k strpnemu sobivanju med medvedom in človekom ter uspešnemu upravljanju ter ohranjanju na ravni populacije.

Hvala za vašo podporo in vaš glas.

8 rujna, 2020 | Aktivnosti, Ekoturizam, F.1 Koordinacija projekta, F.3 Poslije LIFE-a, Planovi upravljanja, Praćenje populacije, Stavovi javnosti, Sudjelovanje javnosti, Ublažavanje sukoba

Morda vas zanimajo tudi ...

Započelo je glasovanje za nagradu LIFE Citizens ‘Prize 2020

Potem ko je bil junija letos LIFE DINALP BEAR nominiran za nagrado Evropske komisije “LIFE AWARDS 2020”, sedaj z veseljem najavljamo, da se je za[...]

“THE LIFE AWARDS” nominacija za 2020

Potujoča razstava »Življenje z medvedi« po koncu projekta Razstava »Življenje z medvedi« je nastala kot rezultat mednarodnega fotografskega na[...]