LIFE-Auszeichnungen 2020 – Abstimmung über den LIFE-Bürgerpreis 2020 beginnt

Potem ko je bil junija letos LIFE DINALP BEAR nominiran za nagrado Evropske komisije “LIFE AWARDS 2020”, sedaj z veseljem najavljamo, da se je začelo tudi glasovanje za Nagrado javnosti LIFE Citizens’ Prize 2020.

S tem glasovanjem, ki je organizirano s strani Evropske Komisije, lahko javnost glasuje za najboljši projekt izmed finalistov v kategorijah ohranjanje narave, podnebne akcije in okolje. Tako bo javnost izbrala zmagovalca v kategoriji »Nagrada javnosti« v sklopu LIFE Awards 2020.

Obdobje glasovanja bo potekalo do 21. oktobra 2020 preko spletne strani lifeawards.eu. Za projekt glasujete tako, da med procesom glasovanja potrdite svoj glas s klikom na povezavo, ki jo prejmete na svoj e-naslov. Glasujete lahko samo enkrat.

Zmagovalca bodo razglasili na slovesni podelitvi nagrad v Bruslju (LIFE Awards 2020 Ceremony) med EU Zelenim tednom 2020, ki je največji evropski dogodek s področja okolja.

Vabimo vas, da glasujete za LIFE DINALP BEAR. Skupaj pokažimo, da lahko med drugim s primeri dobrih praks ukrepov za varovanje, odgovornim eko-turizmom in participativnimi procesi v lokalnem okolju skupaj naredimo ogromne korake k strpnemu sobivanju med medvedom in človekom ter uspešnemu upravljanju ter ohranjanju na ravni populacije.

Hvala za vašo podporo in vaš glas.

September 8, 2020 | Aktivitäten, Beteiligung der Öffentlichkeit, F.1 Projektkoordination, F.3 Nach dem LIFE, Konfliktminderung, Managementpläne, Öffentliche Haltung, Ökotourismus, Populationsmonitoring

Morda vas zanimajo tudi ...

LIFE-Auszeichnungen 2020 – Abstimmung über den LIFE-Bürgerpreis 2020 beginnt

Potem ko je bil junija letos LIFE DINALP BEAR nominiran za nagrado Evropske komisije “LIFE AWARDS 2020”, sedaj z veseljem najavljamo, da se je za[...]

Abschlussbericht des Projekts vorgelegt

Potujoča razstava »Življenje z medvedi« po koncu projekta Razstava »Življenje z medvedi« je nastala kot rezultat mednarodnega fotografskega na[...]