Abschlussbericht des Projekts vorgelegt

Potujoča razstava »Življenje z medvedi« po koncu projekta
Razstava »Življenje z medvedi« je nastala kot rezultat mednarodnega fotografskega natečaja »Finding Bearings«. Natečaj na temo varstva in uspešnega sobivanja z rjavim medvedom je potekal med marcem in aprilom 2017. Strokovna komisija se je odločala med 86 fotografijami 34-ih avtorjev iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Italije, Poljske in Romunije. Strokovna komisija je pripravila izbor najboljših del, ki so bila predstavljena na razstavi »Življenje z medvedi«.

Potujoča fotografska razstava je bila med trajanjem projekta razstavljena na veliko lokacijah po Sloveniji in na Hrvaškem. Po koncu projekta in po koncu potovanja razstave smo fotografije v večjem delu podarili različnim organizacijam in inštitucijam, ki so fotografije razstavile na ogled v svojih javnih prostorih.

Na Hrvaškem pa si lahko razstavo še vedno ogledate v ZOO Zagreb, saj so razstavo poustvarili na odpornem materialu, zato je tam na ogled na prostem za stalno.

Vljudno vabljeni!

Juli 13, 2020 | E.1 Öffentliches Bewusstsein, Kommunikationskampagne, Öffentliche Haltung

Morda vas zanimajo tudi ...

LIFE-Auszeichnungen 2020 – Abstimmung über den LIFE-Bürgerpreis 2020 beginnt

Potem ko je bil junija letos LIFE DINALP BEAR nominiran za nagrado Evropske komisije “LIFE AWARDS 2020”, sedaj z veseljem najavljamo, da se je za[...]

Abschlussbericht des Projekts vorgelegt

Potujoča razstava »Življenje z medvedi« po koncu projekta Razstava »Življenje z medvedi« je nastala kot rezultat mednarodnega fotografskega na[...]